جک پارکینگی بازویی

انواع جک پارکینگی برای درب لولایی

_

جک پارکینگی یک سیستم مکانیکی یا هیدرولیکی است که بر روی درب لولایی نصب می شود تا با استفاده از یک ریموت امکان باز و بسته شدن درب ایجاد شود. جک پارکینگی مکانیکی برای درب هایی با وزن و تردد کم تر استفاده می شود و جک هیدرولیکی برای مکان هایی با تردد بالا و درب های سنگین وزن مورد استفاده قرار می گیرد.

در مکان هایی که ظرافت و زیبایی از اهمیت بالایی برخوردار است می توان از جک زیرسطحی استفاده کرد که به جک نامرئی هم معروف است که البته نصب و اجرای این نوع جک پیچیده تر از جک پارکینگی می باشد و برای نصب آن نیاز به زیرسازی می باشد.

جک بازویی پارکینگ

جک پارکینگی الکترو مکانیک

_

این نوع از جک برای درب های سبک وزن و کم تردد استفاده می شود (ساختمان های مسکونی با تعداد واحد متوسط) و به واسطه ی نیروی مکانیکی و چرخ دنده شروع به کار می کند.

عملکرد این جک به گونه ای است که موتور کوچکی که در داخل بازویی جک پارکینگی قرار دارد، قدرت خود را به گیربکس دستگاه انتقال می دهد تا با افزایش توان ماردون جک پارکینگی را به حرکت در آورد و در پایان شفت بازویی با سرعت تنظیم شده به عقب و جلو حرکت کند.

جک الکترو مکانیکی از لحاظ امنیت مشابه سیستم های هیدرولیکی بسیار ایمن طراحی شده و در برابر فشار بیرونی بسیار مقاوم است و می توان با یک قفل برقی ساده و کارآمد نفوذ پذیری آن را غیر ممکن و به صفر رساند.

مزایای جک مکانیکی

  • قیمت مناسب تر در مقایسه با جک هیدرولیکی
  • مناسب برای ساختمان هایی که تردد مشخص دارند
  • پشتیبانی از باطری بک آپ و دارای کلید خلاص کن دستی
  • وجود تایمر جهت بستن درب در صورت عمل نکردن ریموت کنترل
  • دو سرعته بودن جهت جلوگیری از کوبیده شدن درب در زمان بسته شدن
  • دارای قابلیت اتصال به تمامی سیستم های تردد هوشمند
     
ویژگی های جک پارکینگی

جک پارکینگی الکترو هیدرولیک

_

مناسب درب های سنگین وزن، با تردد بالا می باشد و به وسیله فشار روغن کار می کند.

این جک دارای قدرت بسیار زیادی بوده و توانایی کارکرد نامحدود و استهلاک بسیار پایین نسبت به جک الکترومکانیکی را دارد.

جک های بازویی هیدرولیکی مناسب درب های پارکینگی سنگین و یا درب های صنعتی می باشد. همچنین بر خلاف جک های مکانیکی تعداد تردد آن محدود نمی باشد و امنیت بیش تری نسبت به جک مکانیکی دارد. البته از معایب این سیستم باید به گران قیمت بودن آن و نیاز به سرویس و نگهداری فصلی اشاره کرد. همچنین استفاده از قفل برقی در ابعاد بالای 2 متر در هر لنگه درب توصیه می شود.

ابزار و قطعات به کار رفته در جک پارکینگی

_
  • مرکز فرمان : وظیفه فرمان باز و بسته شدن و توقف جک ها را دارد و رابط بین ریموت کنترل و جک پارکینگی می باشد.
  • ریموت کنترل : جهت ارتباط کاربر با مرکز فرمان می باشد. اغلب دو ریموت کنترل در پکیج محصول وجود دارد که می توان تعداد زیادی ریموت تهیه و با مرکز فرمان متصل ساخت.
  • جک بازویی : ابزاری جهت انتقال نیروی الکتریکی به هیدرولیکی یا مکانیکی است.
  • چشمی : دارای سیستم مادون قرمز می باشد و مانع از برخورد خودرو، جسم و یا فردی با درب می شود.
  • فلاشر : وسیله ای جهت اعلام پیام مرکز فرمان.
فروش قطعات جک بازویی

جک پارکینگی ریلی

کاربرد

_

کارکرد درب های اتوماتیک ریلی یکسان می باشد اما به چند حالت قابل نصب هستند. در مکان هایی مانند پارکینگ منازل که معمولا ابعاد کوچکی دارند و وزن درب کم تر است، امکان نصب موتور با قدرت پایین وجود دارد تا بتوان در هزینه اجرای این درب صرفه جویی کرد.

همچنین از این نوع جک می توان برای درب ورودی کارخانه ها و سوله ها در ابعاد بزرگ تری استفاده کرد که به دلیل قدرت بیش تر موتور موجب افزایش قیمت و الزام استفاده از قطعات با دوام تر می شود.

جهت افزایش طول عمر دستگاه،انتخاب محصولی که تحمل وزن بیش تری نسبت به درب پارکینگ دارد و باعث روان باز و بسته شدن آن است، توصیه می شود.

درب اتوماتیک ریلی آلمانی

ساختار

_

این نوع از جک ها هم به دو نوع مکانیکی و هیدرولیکی تقسیم می شوند که از نوع مکانیکی آن برای تردد متوسط و وزن های متداول و از نوع هیدرولیکی جهت تردد های بالا و درب های سنگین وزن صنعتی استفاده می شود.

جک پارکینگی ریلی دارای قابلیت نصب بالای درب و هم بر روی سطح زمین می باشد.

 

خرید جک بازویی یا درب زیر سقفی سکشنال

ویژگی

_

 

  • کم صدا بودن درب
  • امکان دسترسی به تمام فضای پارکینگ
  • عدم وجود محدودیت استفاده در پارکینگ های مسقف و رو باز
  • افزایش طول عمر و جلوگیری از استهلاک درب به دلیل استفاده از چرخ هایی با جنس پلی اتیلن

البته برای استفاده از این نوع درب، وجود فضایی معادل با اندازه ی خود درب در یکی از دو سمت آن الزامیست و قبل از نصب آن باید ایرادات ناشی از درست و روان باز و بسته نشدن درب را رفع نمود.